JUMPINGFIT

A JumpingFit olyan edzésforma, ami bármely korosztály számára ajánlott. A szabadalmazott, speciális fitness trambulinokon végzett dinamikus gyakorlatokat, kizárólag szakképzett oktatókkal végezhetik. Maga a program nem csupán a trambulinon végzett véletlenszerű ugrándozás, hanem magas szinten koordinált és kidolgozott gyakorlatok rendszere. A JumpingFit ideális sport a test alakformáláshoz és számtalan egyedi előnyt rejt. Egészségügyi szempontból az egész emberi testre jótékony hatással van, ezért a kiemelten hatékony mozgástevékenységek közé sorolhatjuk a világon. A több éves tapasztalatok alapján kifejlesztett és tökéletesített program.

A 120 cm átmérőjű, nyolcszögletű, egyedi összetételű, könnyített acélból gyártott trambulinok felülete egy speciálisan kifejlesztett rugalmas anyag, amely koordinálja a test gyorsulását és lassulását. A lényegesen nagyobb ugrófelületnek köszönhetően a JumpingFit trambulin szélesebb körű és variációs lehetőségű gyakorlatok kivitelezését teszi lehetővé. Az ugrófelület rögzítése a fémszerkezetre egy különleges gumikötéllel történik. A kötél a rugós rögzítéssel szemben számtalan előnnyel rendelkezik, például jobban átveszi és átadja a mozgási energiát. A felugrást követően a trambulinra való visszaérkezéskor a gumikötélnek köszönhetően a belső szervek rázkódása nagymértékben csökken, ezáltal kíméli a szerveket rögzítő belső szalagokat. Szintén e gumikötélnek köszönhetően hatékonyabban kíméli az ízületeket. Egészségügyi, orvosi felhasználása széleskörű, mivel fontos szerepe van a rehabilitációban is.

gallery/00002_89556_440x267_normal

A JumpingFit trambulin egyedi tulajdonságainak köszönhetően jött létre a Senior program, mely az idősebb korosztály számára kidolgozott hatékony, ízületkímélő komplex mozgás program.
A trambulinra erősített támaszték szolgál a gyakorlatok szélesebb skálájának kivitelezéséhez a közönséges trambulinokhoz képest.

Nem utolsó sorban biztonságérzetet nyújt a vendégek számára.

A program egy óra alatt tartalmaz nyújtó-, cardio és egyben zsírégető, erősítő-, lazító elemeket, fokozza a sejtek oxigénellátását, lassítja az öregedési folyamatokat, fokozza az izomzat tónusát, több izmot mozgat meg egy óra alatt, mint más fitnesz aktivitás. Biztonságos és vidám csoportos mozgásforma, mely növeli a tüdő kapacitását, hatásos a depresszió és a fáradtság ellen, fokozza az anyagcserét. Hatékonyan hat a fenék, a has, a derék, a csípő és a comb formálásában. 1200-1500 kalóriát égethetsz el 1 óra alatt és akár 3-3,5 kg fogyás érhető el havonta.

Hatékony fogyókúrás programJól fejleszti az állóképességetBármely korosztály számára ajánlottIzületkímélő trambulinok